Christine

Christine

1.4. 08:15
ČT2
100 minút
1958
Dráma / Romantický

Mladý důstojník Franz Lobheiner (A. Delon - Poloviční šance) chce ukončit svůj poměr s baronkou Lenou Eggersdorf. Potkává mladičkou Christine (R. Schneider - Smrt v přímém přenosu), zamiluje se do ní a chce se s ní oženit. Zatím však baron Eggersdorf odhalí milostnou aféru své ženy a vyzve Lobheinera na souboj. Jak dopadne tento dramatický milostný čtyřúhelník? (oficiální text distributora)

Viac informácií

O programe

česky, audio popis (AD) česky
1958
Dráma / Romantický

Mladý důstojník Franz Lobheiner (A. Delon - Poloviční šance) chce ukončit svůj poměr s baronkou Lenou Eggersdorf. Potkává mladičkou Christine (R. Schneider - Smrt v přímém přenosu), zamiluje se do ní a chce se s ní oženit. Zatím však baron Eggersdorf odhalí milostnou aféru své ženy a vyzve Lobheinera na souboj. Jak dopadne tento dramatický milostný čtyřúhelník?


(oficiální text distributora)

Tvorcovia

Pierre Gaspard-Huit, Arthur Schnitzler, Georges Neveux, Hans Wilhelm

Hrajú

Jean-Claude Brialy, Micheline Presle, Alain Delon, Jean-Pierre Zola, Romy Schneiderová, Jacques Toja, Jacques Duby, Fernand Ledoux, François Chaumette, Bernard Dhéran, Jean Davy, Carl Lange, Sophie Grimaldi, Jean Galland, Colette Proust, Claudine Auger, Allain Dhurtal, Josef Egger